voorstellen

Hallo allemaal

Mijn naam is Thea Wildeman, ben getrouwd met Hans en hebben we twee zoons en een dochter, schoonzoon een schoondochter en 4 schatten van kleinzoons.
Mijn hobby's zijn: lekker weg met de caravan, koken en ben sinds een aantal jaren besmet met het kaarten maken virus.
Vandaag, 15 februari 2010 ben ik mijn blog gestart en ik ga het vooral hebben over mijn hobby,
het maken van diverse soorten kaarten en soms is het een uitdaging om mij te wagen aan één of ander project.
Het liefst maak ik romantische kaarten, ben weg van lintjes strikjes kantjes en bloemetjes.
Het fijnste werk ik met de artikelen van Marianne Design.
Ik was al vaker gevraagd om kaarten te maken voor de Marianne en voor de Kreatief met Kaarten met de mallen van Marianne Design en zit sinds 31 mei 2012 nu ook officieel in het Dutch Design Team van Marianne Design en vlak voor mijn vakantie begin juni 2016 ben ik gevraagd om deel te nemen in het DT team van Groothandel Kippers Hobby.
Sinds februari 2017 ben ik ook uitgekozen bij een DT Call om bij Hobbycompleet de Duif mijn kaarten te komen showen dus zit nu ook daar in het DT team, ben ook hier heel trots op.
Ik ben ook één van de beheersters van de enige echte fanclub van Marianne Design waar iedereen na het even netjes voorstellen in het forum, gratis lid kan worden.
Er worden maandelijks mooie prijzen beschikbaar gesteld door Marianne Design.
Sinds 24 februari 2012 zit ik ook in het team van MARIANNE DESIGN CHALLENGE BLOG.
Sinds eind december 2012 heb ik met mijn dochter en schoondochter ook een kaartenclubje opgericht waar iedereen die ( gratis ) lid wordt kaarten kan plaatsen en er wedstrijden worden gehouden met leuke prijzen die wordt gesponsord door Marianne Design.
Kom gerust eens langs om te kijken.
Ik zou het ook erg leuk vinden als ik hier reacties krijg, ik lees ze graag.
Ik ben vaak heek druk met opdrachten dus ik heb niet veel tijd om bij blogs langs te gaan.
Ik hoop dat mijn kaarten jullie een beetje kunnen inspireren.


Google+ Followers

maandag 22 november 2010

Deze kaart is gemaakt van de Starcollectionmal PD0015. Het knipvel is een al wat oudere van Mattie maar hij blijft erg mooi vind ik. De achterkant heb ik gemaakt uit een ronde cirkel van 13 cm. Daaruit heb ik de punten uitgemeten, uitgesneden, geëmbosten en de achterkant beplakt met een tegenkleur. De voorkant is de gewone mal helemaal bewerkt zoals hij moest alleen het middengedeelte is niet geborduurd. Heb er ook weer een tegenkleur achter geplakt en toen het geheel op de achterkant geplakt met daartussenuit het kantje. Toen de hele kaart opgeplakt op een tweede tegenkleur en in het geheel iets groter uitgeknipt. Als standaard heb ik de hele mal gebruikt in dezelfde tegenkleur als de gehele achterkant en heb het bovenste puntje vastgeplakt zodat de kaart netjes bleef staan. Het borduurgaren is van Sulky en uiteraard mochten de perlpen pareltjes zilver 902 niet ontbreken.

2 opmerkingen:

  1. wauw, wat geweldig mooi, ziet er heel chique uit.

    groetjes jolande

    BeantwoordenVerwijderen
  2. wauwwwww deze is gaaffffffffff,

    groetjes manon

    BeantwoordenVerwijderen

Hartelijk bedankt voor jullie berichtjes.