voorstellen

Hallo allemaal

Mijn naam is Thea Wildeman, ben getrouwd met Hans en hebben we twee zoons en een dochter, schoonzoon een schoondochter en 4 schatten van kleinzoons.
Mijn hobby's zijn: lekker weg met de caravan, koken en ben sinds een aantal jaren besmet met het kaarten maken virus.
Vandaag, 15 februari 2010 ben ik mijn blog gestart en ik ga het vooral hebben over mijn hobby,
het maken van diverse soorten kaarten en soms is het een uitdaging om mij te wagen aan één of ander project.
Het liefst maak ik romantische kaarten, ben weg van lintjes strikjes kantjes en bloemetjes.
Het fijnste werk ik met de artikelen van Marianne Design.
Ik was al vaker gevraagd om kaarten te maken voor de Marianne en voor de Kreatief met Kaarten met de mallen van Marianne Design en zit sinds 31 mei 2012 nu ook officieel in het Dutch Design Team van Marianne Design en vlak voor mijn vakantie begin juni 2016 ben ik gevraagd om deel te nemen in het DT team van Groothandel Kippers Hobby.
Ik ben ook één van de beheersters van de enige echte fanclub van Marianne Design waar iedereen na het even netjes voorstellen in het forum, gratis lid kan worden.
Er worden maandelijks mooie prijzen beschikbaar gesteld door Marianne Design.
Sinds 24 februari 2012 zit ik ook in het team van MARIANNE DESIGN CHALLENGE BLOG.
Sinds eind december 2012 heb ik met mijn dochter en schoondochter ook een kaartenclubje opgericht waar iedereen die ( gratis ) lid wordt kaarten kan plaatsen en er wedstrijden worden gehouden met leuke prijzen die wordt gesponsord door Marianne Design.
Kom gerust eens langs om te kijken.
Ik zou het ook erg leuk vinden als ik hier reacties krijg, ik lees ze graag.
Ik ben vaak heek druk met opdrachten dus ik heb niet veel tijd om bij blogs langs te gaan.
Ik hoop dat mijn kaarten jullie een beetje kunnen inspireren.


Google+ Followers

dinsdag 21 december 2010

Wat een boel sneeuw is er weer gevallen in Spijkenisse en omstreken, hoorde dat het vanmorgen een chaos was in Rotterdam. Hans is even naar de cardiogym ik hoop dat hij er niet glijdend naar toe moet, is toch wel eng die gladheid. Heb lekker even mijn kaartje kunnen afmaken en vind hem wel elegant die snoes hi hi hi. De kaart is weer gemaakt met de Starcollectionmal PD0015, het knipvel is van Hetty Meeuwsen 3DHM0021 en ik vind het altijd mooi om op dit soort kaarten te werken met de perlenpen in dit geval de zilveren nr.902. Op het standaardje aan de achterkant ( is weer de starmal PD0015 ) heb ik een witte organza strik geplakt. Heb kleine bloemetjes geponst om het op te sieren.

1 opmerking:

Hartelijk bedankt voor jullie berichtjes.